GAZİYURT İLKOKULU

Vizyon: İlişkilerinde dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, yaşantısının her diliminde aktif olan ve zamanı iyi kullanabilen, sorumluluklarını bilen, doğal çevre ile uyum içinde yaşayabilen kültürel mirasa saygı duyan, var olan bilgiyi yeni bilgiler üretmek için kullanabilen, bilimsel,özgüveni gelişmiş, ülke menfaatini kendi menfaatinin üstünde tutabilen, ideali olan kişiler yetiştirmeye odaklıdır.

Misyon: Toplumunun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmakla tanınan; yurt içinde ve dünyada sayılan, model bir okul olma amacındadır.

Başarılar:

Saatler: 07.20-12.10/12.30-17.20
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0342 328 89 95

WEB - https://gaziyurtilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Karacaahmet Mah. Şehit Mehmet Doğruer Sk. No 9 Otogar civarı Şehitkamil/GAZİANTEP

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Karacaahmet Mah. Şehit Mehmet Doğruer Sk. No:9 Şehitkamil/GAZİANTEP